Stof om over na te denken

Creëer uw eigen “subsidie” en wacht niet op de overheidsinitiatieven! Een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim, lagere inleen, et cetera… door te investeren in gezondheid en welzijn.

U en uw werknemers willen heel graag ‘wonen’ in een gezond lichaam met een gezonde geest. Door hier aandacht aan te geven zult u ervaren dat zij uw hulp als een cadeau ervaren en hun loyaliteit zal worden vergroot. Hierdoor ziet u uw winst (subsidie) op uw balans toenemen en dat is ook een goede reden om te investeren in uw medewerkers. Investeren loont!

In deze tijd wordt extra duidelijk dat een gezond lichaam en een gezonde geest voor u en voor uw medewerkers van essentieel belang is om ziekte tegen te gaan. Dit voorkomt uitval op korte en lange termijn.

Dus; preventief bezig zijn met gezondheid door bewuster bezig te zijn met gezonde voeding, meer te bewegen, goede nachtrust, op tijd te ontspannen, leert dat maatschappelijke ziekten met een gezonde leefstijl tegen gegaan kunnen worden! En daar kunt u als werkgever, in uw voordeel, een waardevolle bijdrage aan leveren!

Verder praten? Neem contact op met walter@gezondeffect.nl of bel 030 207 20 03