Maatschappelijke bijdrage

Mensen in staat stellen om zelfstandig hun weg op de Nederlandse arbeidsmarkt te vinden

GezondEffect heeft als doel het ontwikkelen en laten groeien van mensen door hun competenties en vaardigheden te ontdekken en daarin inzicht te krijgen. Onze missie om mensen sterker en krachtiger te maken gaat verder dan het bedrijfsleven. Wij zijn gepassioneerd om mensen te helpen om toe te treden tot het bedrijfsleven. Het I Feel Good project is een samenwerkingsverband met het werkgeversservicepunt, de gemeente en GezondEffect. Tijdens het programma krijgen de deelnemers ondersteuning en begeleiding door deskundige professionals. De deelnemers werken actief aan persoonlijke ontwikkeling en samenwerkingscompetenties. Daarnaast krijgen ze meer inzicht in de Nederlandse (arbeids-) cultuur, communicatie en ethiek.

Voor wie?

Statushouders

01

Jongeren

02

Langdurig werklozen

03

... en anderen

04

Onderwerpen

Eigen vaardigheden, competenties, kennis en ervaring

01

Nederlandse arbeidsmarkt

02

Cultuur, communicatie, ethiek, normen & waarden

03

Praktisch: solliciteren, cv en mogelijkheden

04

Sport en spel

  • Wandelroutes 
  • Balspelen 
  • Bootcamp 

Actief werken aan doorzettingsvermogen, samenwerking, passie, vertrouwen, beleving, motivatie, welzijn én gezondheid! 

Begeleiding & coaching

  • Persoonlijke gesprekken 
  • Persoonlijkheidsanalyses 
  • Groepsgesprekken 
  • Bedrijfsbezoeken 

Inzicht in Nederlandse arbeids-, cultuur, communicatie en markt. 

Ik ben Sawsan. Ik kom uit Syrië. Ik woon al vijf jaar in Nederland. Twee maanden geleden waren mijn man en ik uitgenodigd voor het GezondEffect project bij Walter Voll. Het project was twee dagen per week, dinsdag en donderdag. Op dinsdagen hebben wij gepraat over belangrijke issues in Nederland. Op donderdagen hebben wij gesport met een sportcoach. Volgens mij was de project zo interessant en nuttig. Walter was behulpzaam en probeerde altijd iedereen te helpen om werk te vinden. Hij gaf ons ook veel belangrijke informaties over het werk en werken in Nederland en wat is de juiste manier om werk te zoeken. Deze groep was gezellig en de mensen waren leuk. Het was erg gezellig om erbij te zijn.

Sawsan

Ik heb meerdere programma’s gevolgd, maar die waren niet zoals deze. Het programma van GezondEffect was positief, dat heeft een goede invloed op ons. Ik ben er zelf positief van geworden!’

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze HRM-experts en coaches vertellen graag meer.

 

030 – 20 72 003

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze HRM-experts en coaches vertellen graag meer.

 

030 – 20 72 003