Talent management: deze tool is onmisbaar

Beter inzicht in wat mensen inspireert en motiveert? De prestatie en ontwikkeling van medewerkers een boost geven? Wij geven organisaties én medewerkers inzicht, door middel van assessments die medewerkers zelf net zo zullen waarderen als hun managers en HR. Niet alleen een toegevoegde waarde voor organisatie, maar ook voor de mensen daarbinnen. 

Werf, behoud en ontwikkel talent met onze werknemersontwikkeling-tool. Leer mensen beter kennen, vergroot het inzicht in hen en help hen om meer zelfinzicht te krijgen. 

Daarnaast kunt u eventuele tekortkomingen van kennis en vaardigheden identificeren. Bij een medewerker, in een team of in de organisatie.

Lees hieronder de ervaringen van kandidaten:

‘Ik heb keuzes kunnen maken die ik eerst niet zo durven, doordat ik nu meer overtuigd ben over wat ik kan.’ 

‘Ik weet nu beter wat mijn kwaliteiten zijn en waar ontwikkelpunten liggen.’ 

‘Het geeft je uitstekend inzicht in je persoonlijke kwaliteiten maar ook je minder sterke competenties. Vervolgens krijg je dit niet alleen in het rapport toegelicht, maar ook persoonlijk. Dit heeft er bij mij voor gezorgd om andere keuzes te maken, zowel zakelijk als privé.’ 

‘Ik heb de vragenlijst Factors ingevuld en heb het rapport besproken met de GezondEffect-coach. Ik ben uitgedaagd om na te denken over de invloed van mijn houding en gedrag op mijn collega’s en werk. Dit heeft erg waardevolle inzichten opgeleverd. Vervolgens hebben we ontwikkelpunten geselecteerd aan welke ik het meeste aandacht wil geven. Hieraan hebben we activiteiten gekoppeld. We hebben mogelijkheden besproken om te oefenen met bepaalde taken en situaties, om zo de bijbehorende vaardigheden te verbeteren. Ik heb mijn ontwikkelpunten ook met mijn manager besproken. Ik ben mij niet alleen bewust geworden van mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten, maar weet ook hoe ik deze aan kan gaan pakken.’

Meer weten? Vraag een voorbeeldrapport aan.