Even voorstellen: Jesper, allround vitaliteitscoach

Maak kennis met de nieuwe GezondEffect-vitaliteitscoach Jesper!

“Ik zie een wereld voor me waarin mensen bewuste en onderbouwde keuzes maken waardoor zij het optimale uit het leven kunnen halen. Het is daarom mijn persoonlijke missie en passie om zoveel mogelijk mensen te helpen en genoeg tools aan te kunnen bieden om hierin de juiste keuzes te kunnen maken.

Om dit te bereiken heb ik mezelf gespecialiseerd in het behandelen van pijnklachten, het optimaliseren van het herstellend vermogen van het lichaam en het geven van lezingen en workshops om gedragsverandering te bereiken bij individuen en groepen.

De pijnklachten behandel ik door middel van effectieve behandel- en revalidatie methodes. Ik ga gericht op zoek naar de oorzaak van het probleem. Met behulp van specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte,- en subtiele provocatietesten spoor ik snel de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op. Hierdoor krijg ik een nauwkeurig beeld van het functioneren van een cliënt. Deze zwakke schakels kan ik direct versterken met behulp van behandeltechnieken zowel gericht op de spierfuncties als op het zenuwstelsel. Hierdoor zullen de pijnklachten verminderen/oplossen. 

In het lichaam bestaan geen losstaande processen, alles beïnvloed  elkaar. Dit kan er in de praktijk dus voor zorgen dat je lichaam slechter hersteld. Door hier ook de focus op te leggen boeken cliënten sneller en duurzamer resultaat. Door specifieke vragenlijsten en gesprekken met de client gaan we bepalen wat het lichaam op dat moment nodig heeft. Denk hierbij aan het optimaliseren van slaap, stress, immuunsysteem, ademhaling, inspanning en ontspanning, voeding en mindset.

Door deze holistische benadering en te kijken wat het lichaam nodig heeft op welk moment kunnen fantastische resultaten bereikt worden.”

Jesper helpt mensen door:

  • Behandeling pijnklachten (Verhelpen van blessures/klachten)
  • Revalidatie trainingen (Na een blessure of operatie weer belastbaar worden)
  • Optimaliseren van belangrijkste processen in het lichaam (Denk aan slaap, stress, immuunsysteem, ademhaling, inspanning en ontspanning, voeding en mindset)
  • Personal training (Het bereiken van een doel omtrent bijv. sterker worden, afvallen, etc.)

Wij zijn erg blij met Jesper als onze nieuwe coach en trainer. Benieuwd naar de rest van het GezondEffect team?