Maatschappelijke bijdrage

Krachtige Ondersteuning voor Statushouders naar Werk

Bij GezondEffect zetten we ons in om statushouders zelfstandig hun weg te laten vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. We geloven in het ontdekken en ontwikkelen van de competenties en vaardigheden van mensen, waardoor ze sterker en krachtiger worden.

Onze missie gaat verder dan alleen het bedrijfsleven; we zijn gepassioneerd om mensen te helpen bij hun toetreding tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met het Werkgeversservicepunt en de gemeente bieden we het 'I Feel Good' project aan. Hierin krijgen deelnemers persoonlijke ondersteuning en begeleiding van deskundige professionals.

Tijdens het programma werken de deelnemers actief aan hun persoonlijke ontwikkeling en samenwerkingscompetenties. Daarnaast krijgen ze dieper inzicht in de Nederlandse (arbeids-)cultuur, communicatie en ethiek. Samen bouwen we aan een toekomst waarin statushouders vol vertrouwen en kracht deel uitmaken van de Nederlandse samenleving en arbeidsmarkt.

Voor wie?

Statushouders

01

Jongeren

02

Langdurig werklozen

03

... en anderen

04

Onderwerpen

Eigen vaardigheden, competenties, kennis en ervaring

01

Nederlandse arbeidsmarkt

02

Cultuur, communicatie, ethiek, normen & waarden

03

Praktisch: solliciteren, cv en mogelijkheden

04

Sport en spel

  • Wandelroutes 
  • Balspelen 
  • Bootcamp 

Actief werken aan doorzettingsvermogen, samenwerking, passie, vertrouwen, beleving, motivatie, welzijn én gezondheid! 

Begeleiding & coaching

  • Persoonlijke gesprekken 
  • Persoonlijkheidsanalyses 
  • Groepsgesprekken 
  • Bedrijfsbezoeken 

Inzicht in Nederlandse arbeids-, cultuur, communicatie en markt. 

Ik ben Sawsan. Ik kom uit Syrië. Ik woon al vijf jaar in Nederland. Twee maanden geleden waren mijn man en ik uitgenodigd voor het GezondEffect project bij Walter Voll. Het project was twee dagen per week, dinsdag en donderdag. Op dinsdagen hebben wij gepraat over belangrijke issues in Nederland. Op donderdagen hebben wij gesport met een sportcoach. Volgens mij was de project zo interessant en nuttig. Walter was behulpzaam en probeerde altijd iedereen te helpen om werk te vinden. Hij gaf ons ook veel belangrijke informaties over het werk en werken in Nederland en wat is de juiste manier om werk te zoeken. Deze groep was gezellig en de mensen waren leuk. Het was erg gezellig om erbij te zijn.

Sawsan

Ik heb meerdere programma’s gevolgd, maar die waren niet zoals deze. Het programma van GezondEffect was positief, dat heeft een goede invloed op ons. Ik ben er zelf positief van geworden!’

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze HRM-experts en coaches vertellen graag meer.

 

06 130 73 630

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Onze HRM-experts en coaches vertellen graag meer.

 

06 130 73 630