Header-team

Wie we zijn

GezondEffect helpt uw bedrijf om de toenemende actieve en zelfsturende rol van medewerkers onder de aandacht te brengen. Wij werken samen met enthousiaste, bevlogen professionals die goed zijn in hun vak en samen met ons veel energie krijgen van het vooruit brengen van mensen en organisaties.


“GezondEffect biedt interventieprogramma’s waarbij de medewerker ondersteund wordt in persoonlijke doelen en motivatie, die leiden tot de gewenste leefstijl.”


Missie en Visie
Gezondheid vergt continu aandacht en is een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. De focus van GezondEffect ligt op het bewust maken van en werken aan een duurzame gedragsverandering die bijdraagt aan een gezondere leefstijl en een fitte organisatie. De werknemer staat daarbij centraal. GezondEffect werkt vanuit een individuele aanpak op maat om werknemers in hun kracht te brengen met als doel vitaliseren van menselijk kapitaal in de organisatie. Door een integrale en professionele benadering streven wij naar duurzaam inzetbare werknemers en een krachtige en fitte organisatie die in staat is in te spelen op toekomstige ontwikkelingen.Uitgangspunt daarbij is: de veranderende wetgeving en meer verantwoordelijkheid bij werkgevers, langer doorwerken en duurzaam inzetbaarheid, kostenbeheersing werkgever, bevorderen gezondheid.


Kenmerken van GezondEffect zijn: positiviteit, maatwerk, niet belerend, laagdrempelig, gericht op duurzame gedragsverandering, energie, beweging, groei, prikkelend gedreven, mensen veranderen vanuit eigen kracht, praktisch, plezier en vooral “doen”.

Erkend Leerbedrijf
GezondEffect is een erkend leerbedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op. GezondEffect is een snel groeiend, dynamisch leerbedrijf met klanten in uiteenlopende branches. Je kunt bij ons praktijkervaring op doen en wordt vakkundig begeleid.


Ons team

Walter-voll
Walter Voll,
Managing director


Carola van Eeden,
leefstijlcoach en HRM professional


Joyce van den Berg
Psycholoog / leefstijlcoach

Ilona-Pabis
Ilona Pabis
(Sport)Diëtist en Coach


Leoni Hamilton
Diëtist en Coach


Sietske Buwalda
Ontspanningscoach

ingrid-van-lieshout
Ingrid van Lieshout
Vitaliteitscoach en leefstijlcoach

Gea-van-Anel
Gea van Andel
Leefstijlcoach en coach stoppen met roken


Pim van den Broek
Ontspanningscoach en Bewegingscoach


Lonneke Boel
Bewegingscoach

Taco Kuiper
Hardloop en bewegingscoach

Marysa Köner-Vogel
Vitaliteitscoach en leefstijlcoach