GezondEffect online

Persoonlijke e-coaching voor uw medewerkers

De huidige omstandigheden rondom corona en veranderende werksituatie vragen veel van uw werknemers. De noodzaak is daarom groter dan ooit om uw medewerkers hierbij te ondersteunen en te helpen.

Hoe blijven uw medewerkers, nu op wat fysiek grotere afstand, bijdragen aan de toekomstige groei en ontwikkeling van uw organisatie?

Ondanks de wil, zijn zij niet altijd in staat om hun verantwoordelijkheid en regie te nemen.

Wilt u dat de doelstellingen van de organisatie niet uit het oog verloren worden? Uw medewerkers zullen moeten leren om adaptief te kunnen functioneren.

Zich aanpassen om op een zinvolle en geschikte wijze het werk te kunnen blijven doen. Daarbij speelt een gezonde leefstijl een belangrijke rol. Een medewerker die zich goed voelt, presteert immers beter.

Wij bieden u en uw medewerkers hulpmiddelen waardoor zij leren een gezonde balans in werk en privé te vinden. Zij worden gestimuleerd goed voor zichzelf te zorgen. En hierdoor in goede gezondheid te blijven, of juist te komen. Als betrokken werkgever wilt u aandacht hebben en zorgen voor uw mensen. Door te werken aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, zorgt u ervoor dat uw bedrijf gezond blijft.

 

Bekijk hieronder de video’s van onze vitaliteitsexperts

1
2
3
4
1
2
3
4

Inventarisatie

Onze HR- en vitaliteitsexperts onderzoeken de behoeften binnen organisatie. Er wordt een op maat gemaakte aanpak opgesteld.

Start project

Tijdens deze online kick-off worden de medewerkers geïnformeerd en geënthousiasmeerd over de inhoud en het doel van het programma. Daarna krijgen de deelnemers persoonlijk inzicht tijdens een online intakegesprek. Zij krijgen inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid en persoonlijke doelen worden opgesteld.

Aanpak

Nadat de deelnemers zich meer bewust zijn van hun huidige persoonlijke mentale en fysieke staat, start de online begeleiding in de vorm van individuele persoonlijke coaching, online groepsworkshops, interessante webinars en nieuwsbrieven.

Rapportage

De medewerkers ontvangen een persoonlijke rapportage met inzicht in hun ontwikkelingen. Als werkgever ontvangt u een geconsolideerde rapportage over de algehele bedrijfsvitaliteit en het tevredenheidsgevoel binnen de organisatie. Uiteraard wordt de wet op de privacy hierbij in acht genomen.

Onze vitaliteitscoaches helpen uw medewerkers bij het bevorderen van de fysieke én mentale conditie. We stellen graag drie van onze coaches aan u voor.

Leiderschap in crisistijd.

Onze HRM-expert geeft online coaching en training aan uw managers. In groepen of 1-op-1.

I FEEL GOOD

Verbeter de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

Met een op maat gemaakt I Feel Good programma werkt u aan het welzijn van uw medewerkers én van uw bedrijf.

Lager ziekteverzuim, minder kosten

Hogere algehele productiviteit

Betere bedrijfsresultaten en tevreden klanten

Goed werkgeverschap & imago

I FEEL GOOD

Online interventieprogramma

01

Door middel van online 1-op-1-coaching begeleiden wij uw medewerkers naar een gezonde leefstijl.

I FEEL GOOD

Persoonlijk

02

Het plan van aanpak, begeleidingsschema en coaching zijn afgestemd op de individuen en hun persoonlijke doelen.

I FEEL GOOD

Duurzame gedragsverandering

03

Wij helpen medewerkers om vanuit hun eigen kracht te veranderen en eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend een adviesgesprek.

Kokermolen 4, 3994 DH, Houten

0613073630

office@gezondeffect.nl